100 lépés

#021 - Polarizáld az embereket

2016. június 02. - M. Tamás

Senki nem akar olyan úton haladni aminek a végén kiderül, hogy zsákutcába visz.

Ez az analógia most leginkább az emberekre vonatkozik.. a TALÁN emberekre.
De nem az ő hibájuk,  ha bekajálod ezt a hülyeséget - ha egy talánt igennek veszel. (vagy ha nem vagy tisztába az érdekeiddel)

Szerintem szerdáig vissza tudom adni a pénzed.. 
Még nem tudom, hogy alakul a jövőhetem...
Valamikor találkozhatunk, de maradjunk inkább a facebookba...

bullshit.jpg

Pár talán-t az életed során biztos bekajálsz, lehet kicsit többet is mint kellene.. és akkor jön el a pont, hogy azt mondod... oké, akkor eddig és nem tovább! 

Azért irtam a Polarizálást a #021-ik lépésnek, mert nagyon sok  időt/energiát tudsz spórolni, ha csak két dolgot vagy hajlandó elfogadni az emberektől:yes-or-no-global-main_article_image.jpg

Igen vagy Nem?

Ha igen, az klassz - ha nem akkor rákérdezhetsz (!) a miértjére, és átgondolhatod (!), hogy érdekedben áll-e a jobban a másik fél javára igazitanod a feltételeidet. De valahol a képletbe kell lennie egy egyenes választó vonalnak, hogy meddig igen - és mikortól nem.

Nem lehetsz egy megfoghatatlan massza, ami úgy hajlik ahogy a környezete épp megkívánja, és te sem akarsz olyan emberekkel foglalkozni akik nem képesek felelősséget vállalni a döntéseikért.nothanks.jpgHa valaki egyértelmű kérdésre sem tud egyértelmű választ adni, vagy nagyon baszakodik a feltételeiden - annak mond, hogy köszi, de így inkább én nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://100lepes.blog.hu/api/trackback/id/tr158769560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása