100 lépés

#003 - Három irány

2016. január 08. - M. Tamás

3 fő területen jelöltem ki célokat magamnak, ami felé idén haladni akarok.

  1. Fizikai kondi
  2. Online vállalkozás elindítás
  3. Mentális növekedés 

Kicsit részletezem ezeket, hogy nagyjából meglegyen mit takarnak

Fizikai kondi 
Igen tudom.. ez így januárba felettébb eredeti.
Semmi elvetemült gyúrás, arról van szó, hogy az utóbbi időben elhanyagoltam ezt a területet és ennek látható (illetve nem látható) eredményei vannak ami zavar. Szóval egy 4 hónapos izomtömeg növelés majd szálkásítás és nyárra szinten tartás a cél. Hurrá12366293_917373354965659_8701765713173456_n.jpgLejárni a terembe és odafigyelni a kajálásra megfeszíteni magadat akaraterőt igényel, szóval ezt is egyfajta mentális workoutnak fogom fel. Remélhetőleg februárba már nem lesz heringparti a terembe.

Online vállalkozás elindítása
Itt szeretném tisztába tenni, hogy ez a blogtól egy teljesen független projekt. Egy már meglévő nagyobb közösségbe szeretném ha elindulna a pozitív értékáramlás.
Számomra ez egy teljesen új terület. Nem csináltam még ilyet.

Üzleti modell, Brand építés, marketing, piackutatás - a területek amiket érintek.
A fentieken kívül  azok a pszichológia tényezők foglalkoztatnak, hogy lehet egy vállalkozáson belül csapatba dolgozni, produktív lenni és leküzdeni azokat a korlátozó hiedelmeket amik mindenképp felmerülnek, amikor valami új dologba belevágsz.

Mentális terület
Ez lesz az ami leginkább le fogja fedni az egész évet. és valamennyire az előző kettő területet is, viszont hasznosnak tartottam elkülöníteni. Nagy vonalakban:

  • könyvek elolvasása - jegyzet készítés
  • új készségek elsajátítása / támogató szokások kialakítása
  • meditáció
  • írás

Menetközbe azért szeretném élvezni az életet és nem droiddá válni, viszont azt se szeretném ha év végén úgy kéne visszanéznem az évemre, hogy alig történt valami erőlelépés.

Nem lesz ez kicsit sok?

De! szándékosan tűztem ki magam elé sokat, mert akkor muszáj lesz megfeszíteni magam. Úgy látom, hogy ahogy tavaly csináltam a dolgokat, az idén nem lesz elég. 
Nincs az egész évre lebontott tervem, és hülyeségnek is tartanám egy egész évet előre megtervezni. Szóval menet közbe fognak kibontakoztatni a dolgok.

A szó amit szem előtt tartok: vodka fejlődés!

A bejegyzés trackback címe:

https://100lepes.blog.hu/api/trackback/id/tr138238056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása